Companii responsabile față de mediu și oameni

Samsung Electronics dezvăluie viziunea „Împreună pentru mâine” la CES 2022

Samsung Electronics și-a dezvăluit astăzi viziunea pentru viitor, Together for Tomorrow („Împreună pentru mâine”), în timpul unui eveniment de referință înainte de prezentare la CES 2022. Compania și-a evidențiat planurile de a construi un viitor mai sustenabil, personalizat și mai conectat cu produse și inițiative care minimizează impactul asupra mediului, răspund stilului de viață al consumatorilor și fac ca experiențele caselor inteligente să fie cu adevărat perfecte.

Viziunea companiei este una care încurajează consumatorii să creeze schimbări pozitive și stimulează colaborări care abordează unele dintre cele mai presante provocări globale. Prezentarea a ilustrat modul în care Samsung intenționează să își transforme viziunea în realitate prin introducerea unor inițiative de sustenabilitate, parteneriate cu sens și tehnologii personalizabile și interconectate. „Sunt încântat că fiecare dintre voi poate vedea cum inovația poate crea schimbări pozitive și că ne sunteți alături pentru a lucra împreună pentru viitor.” a declarat Jong-Hee (JH) Han, Vice Chairman, CEO și Head of DX (Device eXperience) Division la Samsung. „Aceste evoluții vor face ca sustenabilitatea să facă parte din experiența dumneavoastră cu produsul, permițându-vă să trăiți o viață mai sustenabilă.”

În esență, viziunea Samsung pentru viitor se bazează pe ceea ce compania numește „sustenabilitate de zi cu zi”. Este un concept care inspiră Samsung să pună sustenabilitatea în centrul a tot ceea ce face. Compania și-a construit viziunea prin adoptarea de noi practici de fabricare a produselor cu impact redus, ambalaje care reduc amprenta asupra mediului și o experiență mai sustenabilă a clienților prin eliminarea responsabilă a produselor la sfârșitul ciclului de viață.

Eforturile Samsung de a reduce emisiile de carbon pe tot parcursul ciclului de producție au fost recunoscute și de Carbon Trust, principala autoritate mondială în ceea ce privește amprenta de carbon. Anul trecut, cipurile de memorie certificate Carbon Trust ale companiei au contribuit la reducerea emisiilor de carbon cu aproape 700.000 de tone.

Eforturile Samsung în acest domeniu merg dincolo de partea de semiconductori și includ extinderea utilizării materialelor reciclate. Pentru a introduce sustenabilitatea în viața de zi cu zi pentru mai multe produse, divizia Visual Display Business de la Samsung intenționează să folosească de 30 de ori mai mult plastic reciclat decât a făcut în 2021. Compania a dezvăluit, de asemenea, planurile de extindere a utilizării materialelor reciclate pentru toate produsele mobile și electrocasnicele în următorii trei ani.

În 2021, toate cutiile televizoarelor Samsung au inclus materiale reciclate. Pentru anul acesta, compania a dezvăluit că va extinde utilizarea materialelor reciclate și în ambalajele din interiorul cutiilor. Acum, materialele reciclate vor fi încorporate în Styrofoam, suporturi pentru cutii și pungi de plastic. De asemenea, compania a anunțat extinderea globală a programului său premiat Eco-Packaging. Extinderea programului, care transformă cutii de carton în case pentru pisici, mese și alte articole de mobilier utile, va include ambalaje pentru aparate electrocasnice, cum ar fi aspiratoare, cuptoare cu microunde, purificatoare de aer și multe altele.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale.

Share this article
Prev Post

Lidl România. O nouă campanie la casele de marcat pentru prevenirea poluării cu plastic 

Next Post

PepsiCo Europe și-a propus să elimine materialele plastice de origine fosilă din toate ambalajele, până în 2030

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next