Companii responsabile față de mediu și oameni

Soluții de asigurare personalizate pentru energie regenerabilă prin colaborarea Aon, UNIQA și Network One Distribution

Energie regenerabilă AON România Uniqa Asigurări ECSR

Aon România și UNIQA au colaborat în cadrul unui parteneriat care va oferi soluții complete de asigurări pentru energia regenerabilă în România. Prin această colaborare, cele două companii își propun să susțină dezvoltarea durabilă și protejarea investițiilor în energie regenerabilă. Network One Distribution oferă soluții integrate pentru parteneri și clienți, propunându-și să fie un jucător activ în procesul de tranziție către energie din surse regenerabile.

Parteneriatul vine în întâmpinarea nevoilor tot mai mari ale industriei de energie regenerabilă, în contextul creșterii preocupărilor privind sustenabilitatea și protecția mediului înconjurător.

„Prin acest parteneriat, dorim să inovăm și să contribuim cu expertiza noastră în gestionarea riscurilor din domeniul energiei verzi, protejând astfel investițiile în proiecte durabile, dar mai ales să le oferim clienților noștri soluții personalizate și performante, pentru a-i ajuta să se adapteze rapid într-un context de schimbări rapide, care pot deveni oportunități”, a declarat Eugen Anicescu, CEO Aon România.

Aon are peste 1000 de parteneriate globale în domeniul energiei regenerabile. Compania a facilitat asigurarea a  peste 1000 GW în ultimii 5 ani. Aon aduce expertiză și soluții inovatoare pentru protejarea investițiilor în energie verde.

Clienții care aleg să utilizeze beneficiile furnizate de Aon și UNIQA Asigurări vor beneficia de o acoperire All Risks pe o perioadă de 18 luni. În perioada inițială de instalare și funcționare a sistemelor fotovoltaice sunt protejate investițiile împotriva oricăror pierderi.

“Suntem bucuroși să anunțăm parteneriatul nostru cu Aon și rețeaua NOD în vederea furnizării de soluții complete și fiabile de asigurare pentru industria energiei regenerabile din România. Prin acest parteneriat, ne propunem să oferim clienților noștri protecție solidă împotriva riscurilor specifice din acest domeniu în creștere. Cu o echipă dedicată și soluții inovatoare, suntem pregătiți să contribuim la succesul investițiilor în energie verde”, precizează Paul Cazacu, CEO – Președinte al Directoratului UNIQA Asigurări.

Cum sunt ajutați cei care vor să-și instaleze panouri fotovoltaice?

Obiectivul parteneriatului este de a permite NOD (Network One Distribution) să ofere soluțiile de asigurare tuturor partenerilor lor instalatori. Soluțiile sunt dedicate celor angrenați în procesul de instalare a unor sisteme fotovoltaice.

Clienții finali, la rândul lor, vor fi protejați împotriva riscurilor de tip fenomene naturale, incendiu, explozie, supratensiune, vandalism, furt/furt calificat și avarii accidentale, inclusiv întreruperea producției de energie electrică asigurată pe perioada întreruperii generata de aceste evenimente.

Parteneriatul cu Aon și UNIQA vine în întâmpinarea dorinței noastre de a oferi cele mai bune soluții și servicii pentru partenerii și clienții noștri. Suntem mândri să facem parte din această colaborare care ne va permite să extindem gama de produse și servicii oferite și să creăm valoare adăugată pentru clienții noștri din industria energiei regenerabile. Împreună cu Aon și UNIQA, ne angajăm să dezvoltăm și să livrăm soluții adaptate nevoilor pieței și să susținem dezvoltarea sustenabilă în acest domeniu în plină expansiune“¸ conchide Andrei Militaru, CEO Network One Distribution.

Share this article
Prev Post

BT finanțează Grupul E-INFRA pentru construirea parcului fotovoltaic Doicești-Şotânga

Next Post

E.ON emite un pachet de obligațiuni verzi în valoare de 1,5 miliarde de euro pentru tranziția energetică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next