Start GreenFields Academy, ediția a 2-a. 20 de fermieri români vor fi selectați într-un program de training pe tema agriculturii regenerative

Platforma de agricultură Amazag a lansat a 2-a ediția a programului gratuit de formare în agricultură regenerativă, GreenFields Academy, dedicat fermierilor români.

Scopul programului este de a contribui la un mediu favorabil practicării durabile a agriculturii, prin conservarea apei, îmbunătățirea calității solului prin lucări minime, exploatarea covoarelor vegetale și a culturilor verzi de acoperire, reducerea cantității de inputuri aplicate la hectar, folosirea agriculturii circulare, conservarea resurselor și a biodiversității, sechestrarea carbonului în sol, utilizarea agriculturii digitale și a celei de precizie, toate acestea prin menținerea nivelului de profitabilitate al fermelor.

A 2-a ediție GreenFields Academy va include o grupă de 20 de participanți selectați din toate zonele României, care pentru 8 luni de zile vor lua parte la program. Înscrierile în program au loc până pe 5 august.

Detalii și înscriere

Share this article
Shareable URL
Prev Post

This Is Cool Challenge: competiție de inițiative pentru tineri în domeniul soluțiilor de răcire sustenabile

Next Post

TRANSAVIA investește masiv în energie verde pentru a-și asigura necesarul de energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next