Companii responsabile față de mediu și oameni

­Sustainable Living Podcast revine pentru un nou sezon, promovând practicile durabile la Promenada Mall

Sustainable Living Podcast (SLP) și Promenada Mall au lansat un nou sezon de podcast, de Ziua Mondială a Mediului. Dedicat promovării practicilor și afacerilor durabile, SLP oferă o platformă dinamică pentru un dialog semnificativ cu privire la sustenabilitate, prezentând discuții antrenante cu experți internaționali și exemple inspirate din viața reală de persoane care au îmbrățișat cu succes stiluri de viață sustenabile.

„Suntem încântați să colaborăm cu Promenada Mall în noul nostru sezon Sustainable Living Podcast, unde vom explora sustenabilitatea în industria de wellness, frumusețe și cosmetică”, a declarat Nicoleta Talpeș, Gazdă Podcast. „Împreună, ne propunem să inspirăm publicul să facă alegeri durabile și să creștem gradul de conștientizare cu privire la importanța conservării mediului.”

Alături de partenerii Promenada Mall, noul sezon Sustainable Living Podcast va acoperi o gamă largă de subiecte, inclusiv circularitate, ambalaje durabile, bunăstare mentală, educația consumatorilor, reciclare și upcycling, parteneriate, obiective și angajamente din industrie și inspirarea clienților și colegilor din industrie. Aprofundând aceste subiecte, podcastul încearcă să ofere ascultătorilor informații valoroase, sfaturi de specialitate și sfaturi practice pentru a trăi un stil de viață mai durabil.

„Suntem mândri să colaborăm cu Sustainable Living Podcast și Promenada Mall în promovarea practicilor durabile în industria de wellness, frumusețe și cosmetică. Prin implicarea în conversații semnificative și prezentând exemple inspiratoare, sperăm să dăm oamenilor puterea să facă alegeri conștiente care să contribuie la un viitor mai durabil.” a declarat Magdalena Gibney, Group Head of Sustainability la NEPI Rockcastle.

Accesați platforma Sustainable Living Podcast

Share this article
Prev Post

5 iunie 2023. Astăzi marcăm cea de a 50-a aniversare a Zilei Mondiale a Mediului

Next Post

Absolut Vodka va comercializa în premieră mondială sticle de votcă fabricate din hârtie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next