Companii responsabile față de mediu și oameni

CEZ marchează 10 ani de fapte bune prin lansarea platformei de responsabilitate socială “Energie pentru Bine”

Echipa CEZ reuneste pe noua platforma www.energiepentrubine.ro initiativele sale care aduc solutii pentru sanatate & wellbeing, educatie, mediu si dezvoltare regionala in comunitatile din sudul Romaniei. Proiectata ca o Calatorie a Binelui, aceasta configureaza ariile strategice de implicare, parteneriatele si voluntariatul, elemente care au pus bazele primului proiect de CSR – Maratonul Olteniei. 

„Veti regasi pe platforma un micro-univers al initiativelor de responsabilitate sociala. Fiecare realizare a insemnat un plan bine pus la punct, un itinerariu documentat si adaptat nevoilor comunitatilor. Am avut langa noi oameni care ne-au insotit in calitate de parteneri sau voluntari si carora le multumesc pentru determinarea de a parcurge un drum cu sens comun.”, a declarat Angelica Barbu, Director Divizia Oameni si Brand, CEZ Romania.

 Pagina promoveaza principiile care stau la baza strategiei de responsabilitate sociala si consolideaza cultura voluntariatului, prezinta proiectele de CSR, reusitele si formularul „Aplica pentru finantare”, pe care cei interesati il pot completa in timp real. 

MOtivatia noastra este sa facem cunoscute reperele care ne ghideaza in Calatoria Binelui si am ales sa sincronizam acest moment cu aniversarea a 10 ani de fapte bune la Maratonul Olteniei, a declarat CEZ România într-un comunicat.

In perioada 27-28 august va avea loc Maratonul Olteniei, la Ramnicu Valcea, unde, și de aceasta data, taxele de participare vor fi dublate de CEZ si distribuite pentru a sustine o cauza sociala, precum sanatate & Wellbeing: teste gratuite Babes – Papanicolau in cadrul unei unitati de diagnostic mobil; educatie, dezvoltare regionala: solutionarea alertelor din Oltenia prin HartaEdu.ro; mediu: instalare de panouri fotovoltaice la micii fermieri/ producatori locali din Oltenia.

Share this article
Prev Post

Comisia Europeană a aprobat schema de ajutorare a României de 500 milioane EUR în cadrul MRR pentru crearea de noi suprafețe împădurite

Next Post

Studiu: 6 din 10 români sunt interesați de reducerea consumului de apă în gospodăria lor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next