Companii responsabile față de mediu și oameni

CEZ Romania. #energiepentrubine în Mehedinți prin proiectul Generatorii de bine

30 de tineri între 12 si 18 ani din județul Mehedinți s-au „conectat cu natura” participând la o tabară în aer liber și învățând cum pot folosi resursele din jurul lor într-un mod eficient. Proiectul, organizat in perioada 11-16 iulie, reprezintă rezultatul parteneriatului dintre Grupul CEZ în Romania și Cercetașii Romaniei – Centrul Local Aetos Drobeta Turnu Severin pentru o dezvoltare completă a tinerilor din comunitate.   

Initiativa de a valorifica interactiunea cu natura pentru a îmbunătăți starea de bine a tinerilor si modul în care se raporteaza la mediul înconjurător reprezintă prima activitate concretizată în cadrul proiectului Generatorii de bine – editia 2021. Concursul dedicat angajatilor Grupului CEZ în România va susține si de data aceasta 8 idei castigatoare din aria de activitate a companiei, investind in educatie, sanatate, mediu sau dezvoltare regionala, fiecare proiect beneficiind de 5000 euro pentru implementare. 

Împreuna cu Cercetașii României – Centrul Local Aetos Drobeta Turnu, CEZ România a pregatit celor 30 de tineri o experienta autentica pentru apropierea de natura si de sursele alternative de energie.  

„Experientele la firul ierbii sunt deosebit de importante pentru insusirea gesturilor responsabile fata de natura. Ne bucuram ca le putem oferi tinerilor aceasta oportunitate, cu atat mai necesara pentru dezvoltarea lor in contextul ultimului an petrecut la distanta. Protejarea mediului, sustenabilitatea si stilul de viata sanatos ne preocupa permanent in activitatea noastra, astfel ca vom continua sa dam mai departe aceste valori si catre generatia viitorului” a declarat Ondrej Safar, CEO CEZ Romania.

Share this article
Prev Post

Kaufland demarează campania „Consumul excesiv de ambalaje dăunează grav comunității” în Craiova 

Next Post

Orange, primul operator de telefonie mobilă cu telefoane premium recondiționate în portofoliu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next