Companii responsabile față de mediu și oameni

Orange, primul operator de telefonie mobilă cu telefoane premium recondiționate în portofoliu

Orange continuă seria inițiativelor green, cu accent pe principiile comerciale ale unei economii circulare (Recondiționare, Buy-Back, Reparare, Reciclare), contribuind la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător. „Premium pentu mine și natură” este cea mai nouă campanie Orange, care, alături de partenerul Recommerce, oferă clienților posibilitatea de a cumpăra exclusiv online smartphone-uri de top, recondiționate, cu o garanție de 12 luni.

„Diversificarea portofoliului nostru prin includerea unor opțiuni eco-friendly reprezintă contribuția noastră la o economie circulară și răspunde nevoii clienților de a beneficia de telefoane de top la prețuri atractive. Prin alegerea unui telefon recondiționat, clienții contribuie la reducerea resurselor necesare pentru creearea, transportul și depozitarea unui nou telefon”, spune Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.       

Smartphone-urile recondiționate sunt disponibile exclusiv online la prețuri avantajoase începând de la 9.5 eur/lună și pot fi cumpărate alături de abonamentele Orange, direct din e-shop: Orange Magazin Online.

Share this article
Prev Post

CEZ Romania. #energiepentrubine în Mehedinți prin proiectul Generatorii de bine

Next Post

Eco-remorcă de colectare separată pe plaje din Vama Veche și Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next