Orange, primul operator de telefonie mobilă cu telefoane premium recondiționate în portofoliu

Orange continuă seria inițiativelor green, cu accent pe principiile comerciale ale unei economii circulare (Recondiționare, Buy-Back, Reparare, Reciclare), contribuind la reducerea impactului deșeurilor electronice asupra mediului înconjurător. „Premium pentu mine și natură” este cea mai nouă campanie Orange, care, alături de partenerul Recommerce, oferă clienților posibilitatea de a cumpăra exclusiv online smartphone-uri de top, recondiționate, cu o garanție de 12 luni.

„Diversificarea portofoliului nostru prin includerea unor opțiuni eco-friendly reprezintă contribuția noastră la o economie circulară și răspunde nevoii clienților de a beneficia de telefoane de top la prețuri atractive. Prin alegerea unui telefon recondiționat, clienții contribuie la reducerea resurselor necesare pentru creearea, transportul și depozitarea unui nou telefon”, spune Pierre-Etienne Cizeron, Chief Marketing Officer, Orange România.       

Smartphone-urile recondiționate sunt disponibile exclusiv online la prețuri avantajoase începând de la 9.5 eur/lună și pot fi cumpărate alături de abonamentele Orange, direct din e-shop: Orange Magazin Online.

Share this article
Shareable URL
Prev Post

CEZ Romania. #energiepentrubine în Mehedinți prin proiectul Generatorii de bine

Next Post

Eco-remorcă de colectare separată pe plaje din Vama Veche și Mamaia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next