Companii responsabile față de mediu și oameni

Eco-remorcă de colectare separată pe plaje din Vama Veche și Mamaia

Sub umbrela „După noi, strângem tot noi”, Sistemul Coca-Cola România și Dorna, împreună cu partenerii CSR Nest și GreenPoint Management, au lansat o nouă campanie de colectare separată a deșeurilor, susținută de Primăria Constanța, ce se desfășoară în perioada 22 iulie-29 august pe litoralul românesc, în stațiunile Vama Veche și Mamaia.

Campania constă în amplasarea pe plaja Sandalandala din Vama Veche (22 iulie-8 august) și Aroa Beach Mamaia (9 august-29 august) a unui sistem de colectare separată – numit eco-remorca – ce răsplătește pe loc consumatorii care colectează separat cu premii de sezon.

Participarea la program se va desfășura astfel:

  • la 5 PET-uri colectate, primești o pereche de ochelari de soare din bambus sau un set de cărți de joc din material reciclat;
  • la 10 PET-uri colectate, primești o sacoșă din bumbac, realizată de Atelierul de Pânză.

Eco-remorca este un sistem inteligent de colectare separată a deșeurilor, prevăzut cu echipament de tip RVM (Reverse Vending Machine), care poate recompensa automat consumatorii care introduc un anumit număr de PET-uri în spațiul special amenajat. Eco-remorca a mai fost folosită până acum în campaniile precedente După noi, printre altele la festivalul Neversea din 2019.

Share this article
Prev Post

Orange, primul operator de telefonie mobilă cu telefoane premium recondiționate în portofoliu

Next Post

Lidl donează 1 leu pentru renovarea Castelului Bánffy la fiecare PET sau doză colectată în cadrul festivalului EC_special

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next