Companii responsabile față de mediu și oameni

Forumul Mondial al Alimentației. Hackathon global pentru tineri pe tema risipei alimentare

World Food Forum – Forumul Mondial al Alimentației invită tinerii de 18 – 35 de ani să se înscrie în faza de selecție pentru Global Youth Hackathon on Food Waste cu propuneri de soluții inovatoare, bazate pe comunitate, de combatere a risipei alimentare.

Participanții vor colabora, vor primi mentorat și își vor rafina propunerile în mai multe etape în urma cărora vor fi selectate cele mai bune 15 propuneri pentru a fi incluse în hackathon.

În cadrul hackathonului online, participanții își vor prezenta proiectele în fața juriului hackathonului în săli de discuții. După hackathon, participanții își vor revizui și își vor prezenta din nou propunerile, inclusiv un buget detaliat.

Cele mai bune 5 proiecte finale vor fi selectate pe baza îmbunătățirilor aduse, iar candidații/echipele vor primi mentorat suplimentar pentru a se pregăti pentru prezentările pe care le vor susține live în cadrul evenimentului emblematic al WFF 2024 de la Roma.

Finaliștii își vor prezenta propunerile în fața unui juriu și a publicului, concurând pentru premii cuprinse între 500 și 3.500 USD.

Candidaturile vor fi evaluate pe baza următoarelor criterii: Inovație; Fezabilitate; Impact; Scalabilitate.

Termen limită de înscriere: 30 iunie 2024

Informații suplimentare

Share this article
Prev Post

Agricultura ecologică în UE: 16,9 milioane de hectare în 2022. În România, ponderea agriculturii ecologice a fost de 5%

Next Post

PepsiCo a investit 2,1 milioane de dolari în instalarea a peste 3.000 de panouri fotovoltaice (Raport ESG)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next