Până pe 27 iulie, tinerii  cu vârsta cuprinsă între 10 și 23 de ani se mai pot înscrie la summmitul virtual Blue Climate Action

Captain Planet Foundation (CPF), prin intermediul programului Planeteer Alliance, găzduiește seria de conferințe Blue Climate Action Summit între 29 și 31 iulie. Acest eveniment are scopul de a conecta tinerii interesați din toate colțurile lumii și de a-i împuternici să acționeze pentru a conserva și proteja resursele “albastre”. Seria BCAS include nouă summituri în format fizic și un summit virtual găzduit din Atlanta. Aceste evenimente sunt inspirate și construite pe baza principiilor Summitului Tinerilor Nam Lolwe (NALYS) de a implica și a face auzite vocile tinerilor în comunitățile din întreaga lume.

Participanții vor fi încurajați să elaboreze planuri de acțiune pentru accelerarea strategiilor de protejare a oceanelor în vederea abordării crizei climatice și a altor probleme urgente de mediu, având posibilitatea de a crea rețele și de a colabora cu Planeteers care lucrează în diferite părți ale lumii, împărtășind din cunoștințele și experiențele lor.

Summitul virtual va fi împărțit în 2 părți, participanții având la dispoziție posibilitatea de a participa în intervalul orar cel mai accesibil, în funcție de fusul orar al fiecărei țări. Partea întâi va avea loc în data de 29 iulie ora 17, ora României, și 30 iulie, ora 07:00. Partea a doua va avea loc în data de 30 iulie ora 17:00, și 31 iulie ora 07:00.

“Este incredibil de uluitor să vezi modelul NALYS replicat în întreaga lume cu ajutorul Planeteer Alliance”, a declarat Michelle Muchilwa, în vârstă de 17 ani, co-fondatoare a NALYS. “Suntem fericiți să creăm un model de summit care îi împuternicește pe tineri să creeze schimbări în cadrul comunităților lor, indiferent unde locuiesc.”

Detalii și înscriere: https://planeteeralliance.com/events/blue-climate-action-summit/

Share this article
Shareable URL
Prev Post

Ursus Breweries: consumatorii din cele 15 poieni Ciucaș sunt chemați să păstreze natura curată prin campania de colectare separată a 20.000 de ambalaje nereturnabile

Next Post

România va primi 6,75 miliarde Euro de la UE în sprijinul tranziției verzi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next