Companii responsabile față de mediu și oameni

Jeff Bezos intenționează să-și doneze cea mai mare parte din averea de 124 miliarde de dolari în timpul vieții

Fondatorul Amazon, Jeff Bezos, a declarat într-un interviu acordat săptămâna aceasta CNN că are de gând să doneze cea mai mare parte din averea sa de 124 de miliarde de dolari în timpul vieții.

Bezos a spus că vrea să își dedice averea combaterii schimbările climatice și oamenilor pe care îi consideră „unificatori”.

O astfel de persoană este starul muzicii country și filantropul Dolly Parton, care a primit recent un premiu de 100 de milioane de dolari din partea “Bezos Courage & Civility Award”, sumă pe care doamna Parton o poate folosi cum consideră de cuviință, pentru binele planetei.

În urmă cu un an, Bezos s-a angajat să doneze 10 miliarde de dolari pe o perioadă de 10 ani către Bezos Earth Fund, bani care vor fi cheltuiți pentru conservarea și regenerarea naturii.

După ce a zburat în spațiul suborbital în iulie 2021, scrie publicația Axios, Bezos a spus că această călătorie i-a întărit angajamentul de a lupta împotriva schimbărilor climatice și de a proteja „această frumoasă bijuterie care este Pământul”.

Share this article
Prev Post

Utilizarea pungilor de cumpărături din plastic subțire în UE (Eurostat)

Next Post

S-a lansat E.ON Energy Challenge, ediția 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next