Companii responsabile față de mediu și oameni

Mega Image susține plantarea a 12.000 de puieți, câte unul pentru fiecare angajat al companiei

Mega Image va planta în cadrul inițiativei de împădurire „Adoptă un copac”, a Asociației Viitor Plus, 12.000 de puieți, câte unul pentru fiecare angajat al companiei.

Noua pădure va fi înființată cu sprijinul angajaților Mega Image, care au ales să se implice ca voluntari în cadrul programului intern „12 Fapte bune”.

Puieții vor fi plantați în pe raza comunei Crucea, din județul Constanța, pe o suprafață de 2,4 hectare.

Acțiunile de împădurire ale Mega Image au debutat în 2012, prin colaborarea cu Asociatia EcoAssist, în programul „Plantăm fapte bune în România”, derulat de organizație.

Potrivit informațiilor publicate de Mega Image, colaborarea cu EcoAssist s-a concretizat prin plantarea a 82.000 de puieți pe o suprafață de 28 de hectare în localități precum Breaza (județul Prahova), Tigveni (judetul Argeș), Vulturu și Peștera (județul Constanța).

Foto: pagina de Fb Mega Image

Share this article
Prev Post

Platforma de mediu pentru București a lansat un nou domeniu de finanțare, „Biodiversitate urbană”, cu sprijinul PENNY | REWE România

Next Post

Eurodeputații vor ca UE să își consolideze angajamentele climatice, inclusiv prin stoparea de urgență a subvențiilor pentru combustibilii fosili

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next