Companii responsabile față de mediu și oameni

Olyns colaborează cu Mars Wrigley pentru a colecta recipientele din plastic rigid ale dulciurilor în „cuburi” asemănătoare aparatelor de jocuri mecanice

Olyns, un start-up cu sediul în San Jose, California care oferă soluții tehnologice inovatoare de reciclare, în parteneriat cu Mars Wrigley, cel mai mare producător mondial de dulciuri și snacksuri, a lansat recent Sweet Rewards Challenge, un program de premiere a consumatorilor care reciclează recipientele din plastic rigid de bomboane și gumă de mestecat.

Clienții din zona San Francisco Bay sunt invitați să depună deșeurile colectate în automatele de reciclare Olyns de tip Reverse Vending Machine (RVM) instalate în magazinele micilor comercianți din zonă, având astfel șansa de a câștiga mii de dolari în recompense.

„Recipientele din plastic rigid, cum ar fi cele folosite pentru gumă și bomboane, pot scăpa de filtrul sistemelor tradiționale de reciclare, deoarece sunt prea mici. Și pentru că statele nu oferă stimulente pentru recuperarea lor, există un interes limitat pentru a le recicla”, a declarat Philip Stanger, co-fondator și CEO al Olyns. „Noi schimbăm această situație prin combinarea reciclării convenabile cu distracția și recompensele. De fiecare dată când depuneți un recipient de bomboane într-unul dintre cuburile noastre RVM, veți avea șansa de a debloca badge-uri și de a câștiga bani. L-am configurat ca pe un aparat de jocuri mecanice, dar în loc să introduceți o monedă pentru a juca, depuneți un recipient de bomboane gol.”

Cuburile RVM de colectare ale Olyns au, potrivit, startupului american mai multe avantaje și beneficii: oamenii au acces convenabil la reciclare, primesc bani pentru deșeurile de plastic colectate și sunt siguri că acestea sunt reciclate; firmele au o modalitate mai ieftină de a-și îndeplini obligațiile legale de reciclare, o oportunitate de a pune în evidență angajamentul lor față de mediu și un serviciu de reciclare mai bun pentru clienții lor; brandurile au ocazia de a interacționa în mod eficient cu clienții lor în magazin și de a se parteneria cu o soluție tehnologică inovativă care contribuie în mod semnificativ la reducerea poluării cu plastic și la circularitatea materialelor plastice; nu în ultimul rând, cuburile Olyns dispun de un afișaj video de 65 de inci care poate fi utilizat de agenții și clienți în scopuri publicitare.

Pagina Sweet Rewards Challenge

Share this article
Prev Post

Reciclarea deșeurilor alimentare, în topul agendei verzi a firmelor britanice

Next Post

COP27: Subiecte de urmărit la al 27-lea summit ONU privind schimbările climatice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next