Companii responsabile față de mediu și oameni

Solarity a adăugat în portofoliu cele mai noi invertoare Deye, hibride și on-grid. Webinar practic pe 24 octombrie

Solarity, distribuitor și angrosist internațional de sisteme fotovoltaice, și-a adăugat în portofoliul cele mai noi invertoare hibride și on-grid de la Deye. În acest context, compania organizează un webinar gratuit și își anunță prezența la târgul CISOLAR din România.

Principalele avantaje ale liniei de produse de invertoare Deye includ compatibilitatea cu baterii de la diferiți producători, ieșirea asimetrică de AC și interfața ușor de utilizat, precum și disponibilitatea și prețul de achiziție al modelelor individuale. Posibilitatea de integrare cu generatoare și alte surse de energie reprezintă un alt avantaj.

Cu ocazia lansării invertoarelor Deye, Solarity va susține un webinar practic pentru clienți și alte părți interesate, unde va prezenta principalele avantaje ale liniilor de produse. Vă puteți înscrie la acest webinar practic la acest link.

Webinarul va avea loc online pe platforma Zoom în data de 24.10.2023, ora 10:00, iar înregistrarea va fi disponibilă pe canalul de YouTube al Solarity.

Mai multe informații utile puteți afla de la reprezentanții Solarity la cea de a 11-a ediție a conferinței și a târgului comercial CISOLAR privind energia solară în Europa Centrală și de Est, care va avea loc la București pe 30 și 31 octombrie.

Solarity este o companie de energie regenerabilă cu sediul în București, România, având ca scop si activitate principală achiziționarea drepturilor de proprietate asupra terenurilor, dezvoltarea si exploatarea de parcuri solare folosind tehnologia fotovoltaică. Compania oferă o gamă completă de soluții on-grid și off-grid, inclusiv module, invertoare, sisteme de montare și accesorii pentru profesioniștii din domeniul fotovoltaic din Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

Echipa internațională Solarity are sedii în Praga, Budapesta, Kiev, Amman, Varșovia, Casablanca și Bogota.

Solarity a deservit până acum clienți din peste 50 de țări, livrând peste 1 GW de material fotovoltaic.

Share this article
Prev Post

Flip: Economia circulară, importantă pentru economisire și imagine, dar fără facilități fiscale și obligativitate, rămâne un nice to have

Next Post

10 orașe europene, printre care și Cluj-Napoca, au primit eticheta misiunii UE pentru planurile de a deveni neutre climatic până în 2030

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next