Companii responsabile față de mediu și oameni

„Well with Nature” – Concurs de fotografie despre natură lansat de AEM

Agenția Europeană de Mediu (AEM) a lansat concursul de fotografie „Well with Nature”, care își propune să promoveze avantajele unui mediu curat, conexiunea dintre om și natură și cum poate aceasta contribui la îmbunătățirea stării de sănătate fizică și mentală.

Înscrierea în concurs constă în transmiterea a maximum cinci fotografii per participant, despre natură, pentru oricare dintre cele patru categorii ale concursului — aer, apă, pământ, sunet — până pe 1 octombrie 2022.

Câștigătorul fiecărei categorii va fi premiat cu 1 000 de euro. Se acordă premii suplimentare pentru cele mai bune fotografii înregistrate de tineri și pentru fotografia favorită a publicului.

Toți participanții trebuie să aibă cel puțin 18 ani și să fie cetățeni ai uneia dintre cele 32 de țări membre ale AEM sau dintre cele șase țări cooperante, inclusiv cele 27 de state membre ale UE, Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Elveția, Turcia, Albania, Bosnia și Herțegovina, Kosovo*, Muntenegru, Macedonia de Nord și Serbia. De asemenea, trebuie să dețină drepturi de autor depline asupra materialului trimis.

Cele mai bune fotografii din fiecare categorie vor fi selectate de un comitet de preselecție format din experți în comunicare și mediu numiți de AEM. Fotografiile finaliste vor fi apoi prezentate unui juriu extern format din experți în comunicare de mediu din întreaga Europă. Juriul va stabili câștigătorii tuturor premiilor, cu excepția Premiului pentru alegerea publicului.

Pentru Premiul Public Choice Award, fotografiile finaliste propuse de comitetul de preselecție vor fi supuse votului public în perioada 24 octombrie – 7 noiembrie 2022.

Câștigătorii tuturor premiilor vor fi anunțați la 11 noiembrie 2022.

Detalii și înscriere

Share this article
Prev Post

Investițiile în alternative la carne pe bază de plante sunt cele mai bune în reducerea emisiilor (studiu)

Next Post

Dole și The Ocean Race își unesc forțele pentru a sprijini eforturile companiei de a atinge emisii nete zero până în 2030 și de a restabili sănătatea oceanelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next