Companii responsabile față de mediu și oameni

Photography 4 Humanity: concurs de fotografii pe tema justiției climatice

Photography 4 Humanity, platforma Alianței globale pentru climă Right Here, Right Now, invită fotografii profesioniști și amatori din întreaga lume să dea viață luptei pentru justiție climatică prin imagini inspiraționale care suprind curajul, disperarea, speranța, nedreptatea, compasiunea, eșecurile sau victoriile în materie de drepturi ale omului.

Photography 4 Humanity este în căutarea unor imagini care prezintă oameni afectați de escaladarea crizei climatice. Printre aceștia se numără refugiații climatici, cei foarte tineri, cei foarte bătrâni, persoanele cu dizabilități și răniți, cei săraci, populațiile indigene și insulare, femeile vulnerabile. Sunt binevenite și imagini ale campionilor climei care militează pentru schimbare și ale celor care ajută la atenuarea și inversarea schimbărilor climatice.

Condiții de eligibilitate

  • Trebuie să aveți cel puțin 18 ani sau mai mult pentru a participa
  • Înscrierile se fac până cel târziu 1 august 2024, ora 12:00 PM PST
  • Toate fotografiile trebuie să surprindă persoanele afectate de schimbările climatice și/sau la persoanele care încearcă să inverseze și/sau să atenueze schimbările climatice
  • Trebuie să includă numele fotografului, titlul, data, locația și descrierea fiecărei fotografii trimise
  • Toate fotografiile trebuie să fi fost realizate în perioada 1 august 2023 și 1 august 2024

Câștigătorul Premiului Global Photography 4 Humanity va fi răsplătit cu 5.000 USD.

Fotografiile marelui câștigător, ale primilor 10 finaliști și alte altor 20 de autori cu mențiuni onorabile vor fi expuse de către Organizația Națiunilor Unite pe 10 decembrie 2024 – Ziua ONU pentru Drepturile Omului, și la nivel global prin intermediul UN.org.

Lucrările autorilor de mai sus vor fi expuse, de asemenea, la deschiderea Summitului global privind clima din 2025 Right Here, Right Now, găzduit de Universitatea din Oxford, pe 5 iunie 2025 – de Ziua Mondială a Mediului.

Explicație foto: „Țărmul mării nu mai este aici”; autor: Kristina Varaksina. Descriere: „Școlărițe într-un oraș portuar abandonat, lângă o instalație care arată locul în care ajungea Marea Aral.” Locație: Karakalpakstan, Uzbekistan

Share this article
Prev Post

Green Revolution a lansat în parteneriat cu Raiffeisen Bank și Mastercard primul Pop-up de infrastructură sustenabilă

Next Post

Bridgestone EMEA a primit din nou calificarea Platinum în evaluarea de sustenabilitate EcoVadis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Read next